Ga naar de inhoud

Onze diensten

Oskam organisatieadvies

Hoe we te werk gaan en welke stappen we doen om tot de juiste aanpak te komen, ontdekken we samen tijdens het intakegesprek. Vandaaruit stellen we een plan op om zo de gewenste uitkomst te realiseren en de doelstellingen van de organisatie, het team of de individuele medewerker te behalen. Lees hieronder wat we allemaal kunnen aanbieden en de wat mogelijkheden zijn. Maatwerk is voor ons vanzelfsprekend, maar hiermee bieden we alvast een denkrichting.

Organisatieadvies

Gedoe in jouw managementteam, werken de professionals langs elkaar in plaats van met elkaar? Onze teambegeleiding biedt uitkomst. Wij helpen teams intern beter te laten samenwerken, maar versterken ook de samenwerking tussen teams. Een helder doel, het waarom van een team of organisatie, is daarbij in onze optiek onontbeerlijk. Daarnaast ondersteunen we organisatie bij het realiseren van een meer lerende cultuur. En zijn er thema’s in de organisatie waarvan u als directie niet goed weet hoe of wat, dan voeren we een organisatieanalyse op die thema’s.

Trainingen

Ontwikkel de vaardigheden van jouw medewerkers!

Investeer in je eigen vaardigheden en die van jouw medewerkers. Onze trainingen leren mensen om beter te communiceren en samen te werken. Leer extreem goed luisteren of als leidinggevende het goede gesprek voeren met je medewerkers. In onze teamtrainingen brengen wij in kaart vanuit welke waarden het team wil samenwerken, om zo elkaar vanuit die waarden feedback te kunnen geven. Staat de training waar je naar op zoek bent er niet tussen? Wij ontwikkelen graag op maat de juiste training voor jou en je team!

Clean Language

Ruis op de lijn? Begrijpen we elkaar echt? Is er draagvlak of is het opgedragen? Clean Language is de taal van aandacht en eigenaarschap. Ben je coach, dan kunnen we deze methodiek ‘puur’ aanbieden waarmee je een werkwijze in je rugzak hebt waarbij je samen met de coachee op ontdekkingsreis gaat en je gegarandeerd het eigenaarschap bij jouw coachee houdt. Ben je manager of Scrummaster en wil je in je begeleiding van je teamleden beter aansluiten bij wat een ieder nodig heeft? Dan is een toegepaste Clean Language training de training voor jou!

Coaching & Assessments

Hier vind je onze oplossingen voor individuele vraagstukken, zoals een toetsing voor een loopbaanstap of meer balans krijgen tussen denken en voelen. In al deze diensten werken wij samen met de coachee of deelnemer. Zo helpen wij deelnemers aan een assessment zich goed voor te bereiden. Hoewel er grote verschillen zijn tussen een coachingstraject en een assessment, streven wij naar zoveel mogelijk gelijkwaardigheid in de interactie. In al onze assessments bieden we maatwerk, zeker in onze ICT assessments is dat van grote waarde gebleken.

Niet langer wachten
maar alvast kennismaken?​

Wij nemen graag contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op en laat je informeren door ons